ΑΡΧΙΚΗ    ΝΕΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ    ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ    ΒΙΝΤΕΟ  ΘΕΑΤΡΟ
     BLOG   CONTACT   LINKS   PRESSKIT
Untitled Document
ΝΕΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

12-11-2011 Ο Στάθης Δρογώσης και οι Minor Project στην Πάτρα στην ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ  -  12/11/2011


Ο Στάθης Δρογώσης κατεβαίνει στον δρόμο για την “Όμορφη ζωή”. Αυτό που παλιά λεγόταν περιοδεία αλλά τώρα πια το λες αναζήτηση. Ψάχνοντας να βρεις τους φίλους σου. Αυτούς που μπορεί να μην έχεις συναντήσει ακόμα αλλά ξέρεις ότι υπάρχουν. Και που σε ενώνει μαζί τους σαφώς η μουσική και η κοινή αισθητική. Και η ζωή που μεταφέρουν τα τραγούδια και που κάποια στιγμή έγιναν κομμάτι της δική σου ζωής. Και όχι μόνο. Το τραγούδι είναι η αφορμή και η κοινή γλώσσα, αλλά είναι και η ευκαιρία μας να ανοίξουμε κουβέντα. Σε μια εποχή που και το αυτονόητο χρειάζεται διευκρίνιση. Ο Στάθης Δρογώσης κατεβαίνει στον δρόμο για την “Όμορφη Ζωή”. Την δική μας ζωή δηλαδή. Που την κρατάμε στα χέρια μας και είναι στο χέρι μας η τύχη της. Ή η ατυχία της. Και η ελευθερία της. 

Επόμενη στάση στην Πάτρα το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στην “Ακτή Δυμαίων”.

“Όμορφη ζωή” το σύνθημα. “Όμορφη Ζωή” και το νέο album του Στάθη Δρογώση το πρώτο στην Ελλάδα που δίνεται δωρεάν από την ιστοσελίδα του δημιουργού www.antelmamusic.com. Το καινούριο αυτό album παρουσιάζει φέτος ο Στάθης Δρογώσης μαζί με ό,τι δικό του έχουμε αγαπήσει από τα προσωπικά του albums, την πορεία του με τα «Φώτα που σβήνουν», αλλά και ό,τι μη δικό του έχει αγαπήσει εκείνος και θέλησε να μας παρουσιάσει φέτος με τον καινούριο του ήχο. Ηλεκτρικά λυρικός έχει στο πλευρό του, τον Χάρη Μιχαηλίδη (κιθάρα), τον Κώστα Γιαννίρη (μπάσσο), τον Γιώργο Λιβαδά (τύμπανα) και τον Νίκο Αγγλούπα στον ήχο.

Την βραδιά θα ανοίξουν οι Minor Project.  Ένα group που συστήθηκε στην Πάτρα και έχει ήδη αγαπηθεί από το Πατρινό κοινό και που φέτος κυκλοφορεί το πρώτο του album στην Antelma Music του Στάθη Δρογώση. Το τραγούδι τους “Great” παίζεται ήδη σε μεγάλα Αθηναϊκά ραδιόφωνα και αποτελούν ένα από τα πολλά υποσχόμενα στην αγγλόφωνη ελληνική μουσική σκηνή.
http://www.minor-project.com

Doors open at 21.00
Είσοδος 8 ευρω
Διεύθυνση    Ακτή Δυμαίων 53
τ.κ.    263 33
Τηλ. Επικοινωνίας    2610 312 979

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

ΑΡΧΙΚΗ   ΝΕΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   ΒΙΝΤΕΟ  ΘΕΑΤΡΟ
  BLOG   CONTACT   LINKS   PRESSKIT

 

Design: Dramamini | Hosting & Development: Strategic Internet Solutions