ΑΡΧΙΚΗ    ΝΕΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ    ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ    ΒΙΝΤΕΟ  ΘΕΑΤΡΟ
     BLOG   CONTACT   LINKS   PRESSKIT
Untitled Document
ΝΕΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

05-04-2013 Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ  -  05/04/2013Ο Στάθης Δρογώσης θα εμφανιστεί στον ΓΑΛΑΞΙΑ την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 20.00 σε μια συναυλία ακουστική. Ο ίδιος θα τραγουδήσει και θα παίξει πιάνο ενώ στο τσέλο θα συνοδεύει ο συνεργάτης του Άρης Ζέρβας. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
"Όμορφη ζωή" το σύνθημα. "Όμορφη Ζωή" και το νέο album του Στάθη, το πρώτο στην Ελλάδα που δίνεται δωρεάν από την ιστοσελίδα του δημιουργού www.antelmamusic.com. Το καινούργιο album αυτό παρουσιάζει φέτος ο δημοφιλής καλλιτέχνης μαζί με ό.τι δικό του έχουμε αγαπήσει από τα προσωπικά του albums, την πορεία του με τα "Φώτα που σβήνουν", αλλά και ό,τι μη δικό του έχει αγαπήσει εκείνος και θέλησε να μας παρουσιάσει σε ένα μοναδικό ακουστικό live
Από τις 8 Μαρτίου έως τις 16 Ιουνίου ο Δημοτικός Πολυχώρος Πολιτισμού «Γαλαξίας» ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει τον αʼ κύκλο των πολιτιστικών εκδηλώσεων, μια «γιορτή πολιτισμού», που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει με επιτυχία ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Σπουδαίοι καλλιτέχνες αναγνωρισμένοι στο χώρο τους, αλλά και φρέσκοι, νέοι δημιουργοί, πολλοί εκ των οποίων δημότες, ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, στην κεντρική πλατεία της πόλης, εκεί όπου βρίσκεται ο πρόσφατα ανακαινισμένος «Γαλαξίας».
Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα διαρκεί τέσσερις μήνες και παρουσιάζεται στην κεντρική αίθουσα του δημοτικού πολυχώρου με ελεύθερη είσοδο.
 

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

ΑΡΧΙΚΗ   ΝΕΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   ΒΙΝΤΕΟ  ΘΕΑΤΡΟ
  BLOG   CONTACT   LINKS   PRESSKIT

 

Design: Dramamini | Hosting & Development: Strategic Internet Solutions