ΑΡΧΙΚΗ    ΝΕΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ    ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ    ΒΙΝΤΕΟ  ΘΕΑΤΡΟ
     BLOG   CONTACT   LINKS   PRESSKIT
Untitled Document
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στ.Δρογώσης στο Κόκκινο Κρήτης: «Δεν μπορείς να μάθεις σ ένα γέρικο σκυλί νέα κόλπα»

Μια συνέντευξη με τον Στάθη Δρογώση έχει πάντα ενδιάφέρον. Μαζί του μπορείς να μιλήσεις για τη μουσική φυσικά, για την πολιτική αλλά και γιατί όχι και για την αυτοδιοίκηση αφού τη ζει από μέσα όντας ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο της Αθήνας.

Ο Στάθης Δρογώσης με αφορμή την εμφάνιση του μαζί με τον Μανώλη Φάμελλο, την Πέμπτη στο Πολυτεχνείο Café Bar, μίλησε στο Κόκκινο Κρήτης 88,4 και στον Βασίλη Σπυριδάκη και εξομολογήθηκε ότι ετοιμάζεται να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος καθώς η μουσική τον ξανακέρδισε και όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν μπορείς να μάθεις σ ένα γέρικο σκυλί νέα κόλπα…».

«Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για την πολιτική, συνέχισε ο Στάθης Δρογώσης, καθώς θέλει γερό στομάχι και να υποστηρίζεις και αντιφατικά πράγματα».

Για την αυτοδιοίκηση ο τραγουδοποιός είχε και μια κουβέντα παραπάνω καθώς όπως είπε είναι ένα μικρό κράτος. Ένα μικρό κοινοβούλιο.

«Αυτό που με σόκαρε και με σοκάρει, είπε χαρακτηριστικά, είναι η ιδιαίτερη γλώσσα που χρησιμοποιούν . Μια γλώσσα γραφειοκρατική παντού, ιδιαίτερα σε έντυπά. Μια γλώσσα την οποία δεν μπορείς να  καταλάβεις . Αν μάλιστα δώσεις σ έναν λογικό άνθρωπο ένα έγγραφο   δεν θα καταλάβει τι ακριβώς  ψηφίζουμε…» καταλήγει ο Στάθης Δρογώσης.

 http://www.inotos.gr/archives/248783

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

ΑΡΧΙΚΗ   ΝΕΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   ΒΙΝΤΕΟ  ΘΕΑΤΡΟ
  BLOG   CONTACT   LINKS   PRESSKIT

 

Design: Dramamini | Hosting & Development: Strategic Internet Solutions