ΑΡΧΙΚΗ    ΝΕΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ    ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ    ΒΙΝΤΕΟ  ΘΕΑΤΡΟ
     BLOG   CONTACT   LINKS   PRESSKIT
Untitled Document
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άλλη Γη 2006
Δελτίο Τύπου
Στίχοι
Playlist
Αυτή είναι η «Άλλη γη». Ένα παράλληλο σύμπαν που ζούν οι κανονικοί άνθρωποι. Εκείνοι που μπορούν να παίρνουν τη ζωή τους λάθος, εκείνοι που μπορούν άμα θέλουν να μελαγχολούν, εκείνοι που δίνουν ό,τι τους έχει μείνει, και καρδιά και όνειρα. Εκείνοι που κάνουν και λάθη, που ξέρουν γιατί μισούν την πόλη τους, αλλά ξέρουν γιατί είναι ερωτευμένοι μαζί της. Εκείνοι που έχουν ακόμα καλούς φίλους. Οι κανονικοί άνθρωποι.

Αυτή είναι η «Άλλη γη». Ένα παράλληλο σύμπαν που η ζωή είναι κανονική. Εκεί που η ζωή χαμογελάει, αλλά όχι μόνιμα και όχι χωρίς λόγο. Εκεί που μια αγάπη μπορεί να σε σκοτώσει, αλλά μπορεί και να σε σώσει. Εκεί που ο χρόνος δυστυχώς έχει ακόμα επιβιώσει, και περνάει, κυλάει. Εκεί που τα όνειρα φτερά ασημένια, θα μας πάνε ψηλά. Μέχρι τη σελήνη. Εκεί που οι κανονικοί άνθρωποι ζουν μια κανονική ζωή.

Αυτή είναι η «Άλλη γη». Το δεύτερο προσωπικό album του Στάθη Δρογώση μετά το επιτυχημένο «Ο χειμώνας δε θα ʽρθει». Πιο προσωπικό από ποτέ, αφού ο Σταθής Δρογώσης έχει κάνει μαζί με τον Κώστα Γιαννίρη και την παραγωγή και ενορχήστρωση. Σʼ αυτήν την «Άλλη γη» υπάρχει και ο λόγος του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος εμπιστεύτηκε τους στίχους του «Πυροβολείστε το χρόνο» στον Στάθη Δρογώση το καλοκαίρι του 2002.

Πατώντας πάνω στον ήχο της Βρετανικής μουσικής σκηνής, ο Στάθης Δρογώσης φτιάχνει ένα από τα πιο “urban” cds της ελληνικής σκηνής. Ένα album που κινείται, ζει, μεγαλώνει, ερωτεύεται και χωρίζει σ΄αυτήν την πόλη, Σʼ αυτήν τη γη, που είναι η «Άλλη γη» αν την δεις διαφορετικά. Αυτό το παράλληλο σύμπαν που αισθάνεσαι πολλές φορές ότι κινείσαι.

ΑΡΧΙΚΗ   ΝΕΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   ΒΙΝΤΕΟ  ΘΕΑΤΡΟ
  BLOG   CONTACT   LINKS   PRESSKIT

 

Design: Dramamini | Hosting & Development: Strategic Internet Solutions